smink

tudtaön?

Már a kökorszakbeli férfi emberelödök is festették magukat, a neandervölgyi ösember például arcára vad, színes festéket kent, testét pedig tetoválta. Ezzel hívta fel magára az ösasszonyok kitüntetö figyelmét és ijesztetteel a konkurens férfi versenytársait. De gondoljunk az egyiptomi fáraókra, az inkákra, vagy a vadnyugaton portyázó indián törzsek harci arcfestéseire...

Persze modern korunkban és társadal- munkban az arcfestés/smink lassan a nök privilégiumává vált, pedig a férfi arc is igényelheti olykor a gondoskodást, korrekciót, "markánsitást". A Hollywood-i férfi sztárok természetesen ezt már jól tudják, szinte nem találunk olyat köztük, aki ne "segítene rá" vonásaira a kamerákon kívül is, a hétköznapokban.

A masculin és partnere a jean paul gaultier hazánkban is elérhetövé teszi a férfi- sminket és ezzel egyidejüleg a kapcsolódó exkluzív sminktermékeket.

Mától divat a férfismink, mi mondjuk!

férfi vendégeinket ingyenes smink- tanácsadással várjuk!

Kedves Vendégeink!
Szalonunk 2020. március 18-tól bizonytalan ideig bezár. Kollégáinknak, vendégeinknek és azok családtagjainak otthon kell maradniuk! A jelenlegi világjárvány miatt ez a helyes döntés!

Úgy tűnik ez az állapot most a 13 éves szülinapos MASCULIN Szalon életében az ÚJRAKEZDÉST szimbolizálja és jelenti!
Nemsokára innen folytatjuk egészségesen, kipihenten, újult erővel, ünnepelve!

Kérem kísérje figyelemmel a FACEBOOK oldalunkat és az ONLINE foglalási rendszerünket a nyitás várható idejével kapcsolatban!

Addig is jó egészséget kívánunk,

MASCULIN Team
#maradjotthon