férfi kozmetikai szalon

.

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier nemrég megalkotta ‘Tout Beau’ és a ‘Le Male’ fantázianevü dekor- kozmetikum családjait. Ezek az elsö olyan sminkkészletek, amelyek kifejezetten férfiak számára készültek.
A termékek között található barnító púder, korrektor, szemceruza valamint ajakbalzsam három árnyalatban:termé- szetes, világos börszínü és homokszínü.
Gaultier szerint ezek a segédeszközök hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a férfiak is hangsúlyozhassák arcuk elönyösebb vonásait, hogy “erösítsék a férfias jelleget” és még jóképübb hatást keltsenek.
A szépítöszerek csomagolása igen figyelemreméltó. A púder és a hozzávaló ecset fényes fekete kocka alakú tartóban van, ami igencsak hasonlít a vezetö beosztású férfiak asztalán gyakran megtalálható díszekhez. A körömerösítö lakk szövegkiemelöre emlékeztet, a korrektor és a szemceruzapedig egy márkás golyóstollcsalád kiköpött mása.

A fent említett termékcsaládok és a férfi Gaultier parfümök széles választéka megvásárolható a MASCULIN -ban. Kérje sminkeseink segítségét!