férfi kozmetikai szalon

.

embl_matricalogo_l

rólunk írták…

“A Masculin szalon egy csepp kuriózum a szépségápolás tengerében. Különlegessége nemcsak abból fakad, hogy itt kizárólag férfi vendégeket fogadnak, hanem igényes megjelenésével, luxusszolgáltatásával és vendégszeretetével európai szinten is a kényeztetés egyik fellegvárának tekinthető.”
Szépvilág

“Az egyik falon Uri Geller meghajlított kanala függ berámázva. Törzsvendég itt a hajlítóművész. Ahogy a többi celeb is: Győzike, Havas Henrik, Lothar Matthaus, a Megasztár és Csillag születik újdonsült sztárjai, a kereskedelmi médiahősök, és a Hollywoodból idetévedt színészek, mint például a hegylakó Adrian Paul. Vendégkártyájuk a szalon asztalán, az üveglap alatt. Reklám ez is.”
168 óra

“…a belső tér stílusa amolyan fúziós designként értelmezhetö. A szuper-barokk virágornamentika, kristálycsillár mellett indusztriális acél tartóelemek, high-tech monitorok és szépészeti gépek, ázsiai dísztárgyak, egy gyönyörü szamuráj vértezet, afrikai állatbör textúrák váltják egymást, oldják egymás stiláris dominanciáját.”
DesignRoom

“…A MASCULIN magasra teszi a mércét, ami az ex- és enteriört illeti. Kitalálói nem ismertek kompromisszumot és mindenböl a legjobbat tették bele…”

“…A MASCULIN -ban valahogy úgy érzi az ember, hogy nincs pardon, mindenböl a legjobbat kapja, ha tetszik, ha nem…”
Playboy

“…A tér kialakítása figyelemreméltó: barokk minták, elsörangú anyagok, hangulatos fények segítik az ellazulást.”
elle dekor

“…Az impozáns külsö részböl belépve, igazán frappáns építészeti megoldások, extravagáns, ‘puccos’, mégis letisztult elegáns miliö fogadja az idelátogató férfi vendégeket…”
vengria

“…Páratlanná és eröteljessé teszi a MASCULIN enteriörjét a férfi princípiumot tükrözö anyagok – börök, fémek – formák és színek használata…”
Intérieur magazin

“…Az úgynevezett VIP vendégek erősen rákaptak a szalon barátságos luxusára és klubszerü hangulatára, és szinte egymásnakadogatják a kilincset, hogy egy kis wellness-ben részesüljenek ‘á la MASCULIN‘ A környéken lakók azt mondják, elég, ha csak kiül az ember pár órára a szalon elé, biztosan feltünik egy-két TV-s nagyágyú, színész vagy éppen világhírü focista…”
BOND

“…A MASCULIN szalon és közel 200 igényes törzsvendége a bizonyíték arra, hogy a szakszerü férfi -szépségápolásnak ma már – David Beckham nevének gunyoros említésenélkül is – van létjogosultsága…”
HAMU ÉS GYÉMÁNT

“A nők legnagyobb örömére egyre több az igényes, ápolt férfi, a világ elmozdult végre ebbe az irányba, lassan elfogadottá válnak korábbanelítélt, nöiesnek vélt férfi attitüdök…”
ELLE