jogi információk

Adatvédelem

A MASCULIN személyes azonosításra alkalmas adatokat csak az ‘Online bejelentkezés’ menüpontba történő regisztráció során gyűjt. Ezen kívül, az oldal bizonyos részein is gyűjtünk információt, ahol a látogatók kifejezetten és tudatosan bocsátják rendelkezésre az információt, úgy mint ‘Kérdezzen a TEAM-től!’, ‘Oldal küldése’, ‘Karrier’ vagy ‘Feliratkozás Hírlevélre’ menüpont.

A MASCULIN az információkat bizalmasan kezeli, semmilyen formában nem osztja meg más cégekkel és a látogatók e-mail címét sem teszi közzé a www.masculin.hu weboldalon soha.
Az oldal használatának feltételei

A MASCULIN Day Spa tartja fenn ezt az Internet oldalt az Internet közösség szolgálatára. A www.masculin.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata jelen feltételek, és az összes vonatkozó törvény tárgyát képezi. A MASCULIN jogosult ezen feltételek időnkénti felülvizsgálatára, naprakész állapotba hozva annak közzétételét.

A MASCULIN felhívja az internetes közösséget a www.masculin.hu böngészésére és tanulmányozására, személyes tájékozódás, kezelésekre való bejelentkezés vagy a MASCULIN-nal való kommunikáció céljából.
Jogi nyilatkozat

A MASCULIN mindent megtesz, hogy pontos és megbízható információk szerepeljenek a www.masculin.hu weboldalon, de nem vállal garanciát a tartalom pontosságáért. Minden felhasználó egyetért, hogy a www.masculin.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata, annak értelmezése a saját felelőssége. Sem a MASCULIN Day Spa sem bármely más, a www.masculin.hu létrehozásában vagy készítésében résztvevő fél nem felelős a www.masculin.hu weblaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetlen, előre nem látott, indirekt vagy büntető jellegű kárért, vagy bármely hibáért vagy mulasztásért annak tartalmában.
Szerzői jog

A www.masculin.hu weblap teljes tartalma (képek és szöveg) szerzői jog védelme alatt áll, és a MASCULIN kifejezett írásos engedélye nélkül semmilyen formában nem terjeszthető, letölthető, módosítható, újra felhasználható, újra közzétehető.

Felhívjuk figyelmét, hogy a www.masculin.hu weboldalon emberekről vagy helyekről készült képek a MASCULIN tulajdonai. Ezen képek felhasználása vagy azokkal való visszaélés kifejezetten tilos, kivéve a MASCULIN Day Spa engedélyével. A képek engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése, illetve a közlésről szóló szabályozások és rendeletek megszegése.

Felhívjuk figyelmét, hogy a MASCULIN bejegyzett védjegy (lásd. ‘VÉDJEGYOKIRAT’), annak másolása vagy a név használata bármilyen hasonló összefüggésben bűncselekménynek számít.

Felhívjuk figyelmét, hogy a MASCULIN hatékonyan és erőteljesen érvényre juttatja szellemi tulajdonjogait a törvényes kereteken belül.
A szalon biztonsága

A MASCULIN teljes területét, ideértve a hozzátartozó utcarészt is, a REÁL VÉD Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. www.realved.hu biztonsági kamerákkal, riasztó berendezésekkel és 0-24 órás távfelügyelettel védi, gondoskodik szalonunk és vendégeink biztonságáról. A felsorolt területek ezért “Kamerával megfigyelt területnek” minősülnek, melyeket tájékoztatótáblákkal felszereltünk.