férfi kozmetikai szalon

.

pedikűr-manikűr

tudta ön?

A férfi kéz és lábápolás egyre inkább ismert fogalom.
A férfiaknak nem a csak a divatos cipök okoznak gondot, hanem sokkal inkább a lábak elhanyagoltsága. Sürü teendöik közepette, gyakran a háttérbe szorítják annak a testrészüknek az ápolását, mely nem látszik, pedig a láb börének gondos- kodásra van szüksége. A lábak hónapokon át melegednek merev, zárt cipökben, csak ritkán tudnak friss levegöt szippantani. Ahhoz, hogy a visszafordíthatatlan, káros folyamatokat elkerüljük, rendszeresen teljes körü, professzionális pedikürápolás szükséges.
Mi a MASCULIN -ban csúcskategóriás well- ness-spa pedikürszékkel rendelkezünk. A lábápolást kellemes hömérsékletü, lazító lábfürdövel kezdjük és a szék kínálta fantasztikus masszázsélményt is javasolni szoktuk. Pezsgöfürdös lábáztatót alkal- mazunk, ami fokozza a vérkeringést. A kellemes wellness élmény után jöhet a probléma kezelése, mely nálunk egészen kifinomult technikák felvonultatásával zajlik,majd a végkifejletben profesz- szionális olajok, krémek és egy speciális, csak ránk jellemzö hüsítö szpray hasz- nálata.
A manikür általában esztétikai kérdés. Ma már egy ápolt, igényes férfi nem megy úgy el egy tárgyalásra, hogy kezei elha-nyagoltak. Mi tudjuk ezt a legjobban és megkérdöjelezhetetlen szakértelmünk mel- lett, a legkorszerübb gépi és hagyományos eszközök segítségével 30 perc alatt csodákra vagyunk képesek…

férfi vendégeinket ingyenes pedikür- manikür tanácsadással és személyre szabott kezelésekkel várjuk!