férfi kozmetikai szalon

.

hagyományos masszázstípusok

Új Nyirokmasszázs – 90 perc
Egészség megőrző és javító masszázs. Segít a test és a lélek ellazulásában, a lerakódott méreganyagok fellazításában és kivezetésében. Erősíti az immunrendszert és a szöveteket. A belső szervek egészséges működését javítja. Fokozza az anyagcsere folyamatokat és a vérellátást a szervezetben.

aromaterápiás masszázs – 60 perc
a svéd masszázs mozdulatait alkalmazva végezzük, személyre szabva, nagy hangsúlyt fektetve a problémás területekre. a keleti és nyugati technikák egyesítéséböl jött létre ez a masszázsfajta. barack vagy kakaóolajba kevert különbözö szérumokkal történik a masszázs, a férfi vendég állapotának megfelelöen. a masszázsolaj és a szérum hamar átjut a bör felhámján, és bejut a vérkeringésbe. a masszázs és a szérumok hatására a salakanyagok eltávoznak a szervezetböl sok folyadék segítségével. a bört erösítik, rugal- masabbá és feszesebbé teszik. a szervezet egészére nyugtatólag vagy serkentö, élénkítö módon hatnak, belélegzéskor lelki, érzelni választ váltanak ki.

relaxáló masszázs – 60 perc
ez a masszázs az aromaterápiás és a gyengéd svéd masszázs kombinációja, mely az aromaterápiás masszázs simító mozdula- tainak köszönhetöen nyugtató, lazító relxációt eredményez.

revitalizáló, frissitö masszázs – 45 perc
a revitalizáló masszázs esetében az energikus gyúrás és dörzsöléshatására az izmok ellezulnak, vérellátásuk javul. az élénkítö hatást fokozzuk energizáló szérum használatával. a masszázs új energiával tölti fel a férfi testet és lelket.

Sportmasszázs – 60 vagy 90 perc
a masszázsnak ennél a fajtájánál speciális ütö- és nyújtó mozdulatokkal érjük el, hogy az izmok a lehetö legjobb kondícióba kerüljenek, és a sérülés lehetösége minimálisra csökkenjen. verseny után az izomfájdalom enyhítésére is alkalmas. ideális sportolás, edzés elött és után.

svédmasszázs – 60 vagy 90 perc
a svédmasszázs különbözö mozdulat- sorokból áll, simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és rezegtetés, melyek mindegyike terápiás hatással bír. a svéd masszázs elsödleges hatása a helyi keringés fokozása. ez a vénás vér vissza- áramlásának fokozódásában is megnyil- vánul, ami a csökkenti a szív terhelését. a vérellátás javulásának további eredménye a bör rugalmasságának, az izmok vérellátásának fokozódása, ezen kívül kedvezöenhat a légzöközpontra és a vegetatív idegrendszerre is. fokozza a vérböséget és az anyagcserét, a testet az egészség és a jó közérzet irányába indítja el.

(a svédmasszázst egy svéd orvos, dr. per henrik ling fejlesztette ki 1820-ban. technikájához anatómiai és fiziológiai ismereteken kívül ösi kínai, görög és római masszázsmódszereket is felhasznált.)

Talpmasszázs – 30 perc
A talpmasszázs a reflexológián alapszik és azokon a pontokon fejt ki masszörünknyomásokat melyek ellazítják és megnyug- tatják az egész testet ezzel együtt elérve a vérkeringés szabályozását is.

Hátmasszázs – 30 perc
A hátmasszázst barack vagy kakaóolajjal végezzük, melyhez 3 különbözö aroma- terápiás szérumból választhat a vendég.

atni, melyeket a férfiak eddig máshol nem kaphattak meg. a mára egyre differenciáltabbá vált masszázst, mint terápiát, a különbözö eljárásokat, melyek markánsan két fö csoportra, két filozófiára oszthatóak az ázsiai és európai stílusra, szalonunk megpróbálja ötvözni, így jöhettek létre az exkluzív, kényeztetö holisztikus testkezelések… -POUR HOMME-