Vitamin 4U serum 30 ml

9.500 Ft

A szérum A-, E-, F-vitaminokkal dúsított hatóanyagai aktívan jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe. A liposoma formulával utat nyit a sejtekbe, segítve a vizes és az olajos hatóanyagok gyors beépülését. Nem hagy ragacsos nyomot, a bőrbe tapogatva azonnal felszívódik. Rendszeres napi használata esetén megszűnik a bőr fakósága és hatása állandósul. Minden korosztály számára alkalmas, már korai tinédzser korban is használható.
Napi használata: A megtisztított arcbőrön 3-4 pumpányi gélt kell eloszlatni. Rövid idő múlva a bőr kisimul, bársonyossá válik. A vitakomplex szérum feszesen, puhán tartja az arcbőrt. Borotválkozás után is ajánlott.
Ajánlott korosztály: 18-30+, unisex
Ingredients: (CTFA) Aqua, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Propyl Glycol, Carbomer, Allantoin, Tocopherol, Retinol Palmitat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglicerin, Phospholypid, Sphyngolypid, Cholesterol

Kategória:

Az új MASCULIN arcápolás termékcsalád ismertetője:

A MASCULIN Day Spa mindig is a minőségi termékeket támogatta, és az elmúlt 15 év munkájának tapasztalatai alapján megalkotta az új MASCULIN arcápolás termékcsaládját, mely magyar kozmetikai manufaktúra termékei.
Ezek a termékek 1989. óta vannak forgalomban.
2020. év nyarán – értékmentés gondolatával – tulajdonos váltás történt, mivel az idős tulajdonosok a termékek „temetésének” gondolatával foglalkoztak.
Ekkor az új tulajdonosok úgy döntöttek, hogy nem hagyhatnak veszni harminc évnyi kemény munka eredményét.
Átvették a 30 éves magyar manufaktúrát és újult erővel hozták létre az új brandet a már bevált recepteket alkalmazva.
Bízunk benne, hogy a nagyközönség szívesen fogadja termékeinket, melyek magas minőségű liposoma formula segítségével ’teszik a dolgukat’.

Shopping Cart