Anti-wrinkle ACTIVE elixír 30 ml

9.500 Ft

Olyan kozmetikum, mely az érett bőr ápolását, védelmét hamar látható eredménnyel segíti. A sejtek regenerálása nagy hatékonysággal -a liposoma segítségével -mikro szinten valósul meg, csökkentve a ráncok mélységét, megelőzve újabbak kialakulását.
A vitaminokkal (A-, E-, F- ) és Q10-zel dúsított szérum aktívan juttatja el a hatóanyagokat a bőrbe. Gyorsan, nyom nélkül szívódik fel ! A Q10, mint kiváló szabadgyökfogó védőfaktor, megóvja bőrét a civilizációs hatásoktól és az időjárás viszontagságaitól! Rendszerességével az arc, nyak bőre sokáig feszes marad!
Napi használata: Naponta, reggel – este 1-2 pumpányi szérumot önállóan masszírozzon be az arc, nyak bőrébe. Alkalmazható magában, arckrém használata előtt, vagy arckrémhez adagolva.

Ajánlott korosztály 40+, unisex
Ingredients: (CTFA) Aqua, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Propyl Glycol, Carbomer, Allantoin, Tocopherol, Retinol Palmitat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglicerin,Ubiquinon Q10,Phospholypid, Sphyngolypid, Cholesterol, Aloe2167

Kategória:

Az új MASCULIN arcápolás termékcsalád ismertetője:

A MASCULIN Day Spa mindig is a minőségi termékeket támogatta, és az elmúlt 15 év munkájának tapasztalatai alapján megalkotta az új MASCULIN arcápolás termékcsaládját, mely magyar kozmetikai manufaktúra termékei.
Ezek a termékek 1989. óta vannak forgalomban.
2020. év nyarán – értékmentés gondolatával – tulajdonos váltás történt, mivel az idős tulajdonosok a termékek „temetésének” gondolatával foglalkoztak.
Ekkor az új tulajdonosok úgy döntöttek, hogy nem hagyhatnak veszni harminc évnyi kemény munka eredményét.
Átvették a 30 éves magyar manufaktúrát és újult erővel hozták létre az új brandet a már bevált recepteket alkalmazva.
Bízunk benne, hogy a nagyközönség szívesen fogadja termékeinket, melyek magas minőségű liposoma formula segítségével ’teszik a dolgukat’.

Shopping Cart