férfi kozmetikai szalon

.

NU SKIN ageLOC™ FIATALÍTÓ ARCKEZELÉSEK

Amikor arcbőre fáradt és megviselt a stressztől, csak egy NU SKIN ageLOC™ kozmetikai kezelés nyújthat megfelelő felfrissülést! Ez az exkluzív, szabadalmaztatott technológia az ageLOC™ Edition NuSkin Galvanic Spa System™II készülék és a speciálisan erre a célra kialakított ageLOC™ arckezelő gélek együttese! A kezelő arcgélek ageLOC™ technológiával működnek, összetevői sejtszinten lassítják le az öregedés jeleinek megjelenését.

Azonnal látható eredmény, hosszan tartó jótékony hatásokkal!

Előkezelő gél:
Segít eltávolítani bőréről a szennyező anyagokat és “lélegzővé” teszi a pórusokat. A negatív elektromos töltéshez alakított előkezelő gél körömvirág- és tengeri moszat kivonatot valamint vaníliát tartalmaz, mely nyugtatja és kondicionálja a bőrt.

ageLOC™ gél:
Megújítja és erősíti bőrét. A pozitív elektromos töltéshez alakított gél: Arginine, egy amino sav, amely megkönnyíti a bőr regenerálódását, visszaállítja a vitalitást. Tocopheryl Nicotinate, az E vitamin egy formája, amely segíti a hidratálást és növeli az antioxidáns védelmet. Magnézium fontos összetevő, mely szükséges a bőr sejtek energetizálásához, vitalizálásához. Rózsa, Szantálfa és Jázmin kivonat nyugtatja és kondicionálja a bőrt. Aspartate segít egyensúlyban tartani a bőr egészséges pH értékét és vitamin háztartását.

NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM™II

Eza forradalmian új technológia a galvanikus áram pozitív és negatív pólusainak alkalmazásával juttatja a jótékony hatóanyagokat bőrébe. A készülék a speciális ageLOC™ gélformulát vasalja az arcbőr mély rétegeibe, melyek Magnéziumot (a bőrsejtekenergiájához szükséges összetevő) és Aszpartátot (kiegyensúlyozza a bőr pH-értékét) tartalmaznak.

A kezelés megkezdése előtt a készülék mindenkinél egyénileg állapítja meg, hogy az adott bőrtípusnak milyen kezelésre van szüksége.

A NU SKIN ageLOC™ arcfiatalító kezeléstől a fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik, kisimul, feltöltődik, stressz-mentessé és élettel telivé válik. A bőrt hihetetlenül puhává, tisztává és frissé varázsolja.

ÚJ! NU SKIN Fiatalító arckezelés – 40 vagy 60 perc

Prémiumkezelés a ragyogó arcbőrért! A speciális arcápolás nélkülözhetetlen, természetes hatóanyagok sokaságával gazdagítja arcbőrünket, amely ezáltal feszesebbé, frissebbé és fiatalabbá válik. Az ageLOC™ technológiával készült arckezelő gélek élénkítőleg hatnak, megújulásra serkentik a sejteket. A bőr szerkezetét feszesítő, különleges Galvanic Spa lifting kezelés az arc ráncainak célirányosápolásával válik teljessé. A kezelés bőrtípusnak megfelelő záró krémmel ér véget.