Jean Paul Gaultier logo

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier nemrég megalkotta 'Tout Beau' és a 'Le Male' fantázianevü dekor- kozmetikum családjait. Ezek az elsö olyan sminkkészletek, amelyek kifejezetten férfiak számára készültek.
A termékek között található barnító púder, korrektor, szemceruza valamint ajakbalzsam három árnyalatban:termé- szetes, világos börszínü és homokszínü.
Gaultier szerint ezek a segédeszközök hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a férfiak is hangsúlyozhassák arcuk elönyösebb vonásait, hogy "erösítsék a férfias jelleget" és még jóképübb hatást keltsenek.
A szépítöszerek csomagolása igen figyelemreméltó. A púder és a hozzávaló ecset fényes fekete kocka alakú tartóban van, ami igencsak hasonlít a vezetö beosztású férfiak asztalán gyakran megtalálható díszekhez. A körömerösítö lakk szövegkiemelöre emlékeztet, a korrektor és a szemceruzapedig egy márkás golyóstollcsalád kiköpött mása.

A fent említett termékcsaládok és a férfi Gaultier parfümök széles választéka megvásárolható a MASCULIN -ban. Kérje sminkeseink segítségét!

Kedves Vendégeink!
Hiányoztok! Lassan, de biztosan Szalonunk is megnyitja újra kapuit!

2020. május 12.-től szeretettel várunk minden kedves vendégünket egyenlőre csak „csökkentett üzemmódban”, melyet majd folyamatosan bővítünk, ahogy a járvány alakulása engedi!

A szabályozásoknak megfelelően kérjük látogatásodkor viselj maszkot, a többi fertőtlenítő eszköz mint eddig is, rendelkezésre áll!


Bejelentkezés a +36 30 691 4642 –es telefonszámon, vagy a masculin@masculin.hu email címen lehetséges.

MASCULIN Team
#vigyazzunkegymasra


FacebookInstagram