masculin filozófia

Felépítettünk egy egyedülálló luxus- szalont, egy férfi szentélyt, ahol a pazar építészeti megoldások, közvetlen hangulat és a kifinomult ízlés harmóniája rögtön megragadja a férfi vendégeket. Azt akartuk, hogy mindenkinek leessen az álla...
Mindenkinek leesett az álla.

Különös odafigyeléssel, válogatott anya- gokból egyedien építettük és rendeztük be az ex és enteriört, a kezelésekhez csúcs- kategóriás kozmetikumokat használunk, néhol eltúlozzuk a körítést és hosz- szútávon KLUB-szerű helynek képzeljük el a MASCULIN -t. Azt mondják ezért ez egy "trendi", "sznob" hely...
Az.

Az igényes, ápolt, nagyvilági férfiak nálunk bizton megtalálják, amit keresnek. Csinos,profi személyzet és teljes diszkréció. Szörtelenítés, masszázs vagy éppen egy manikür... Igazi WELLNESS, ahogy egy igazi férfi elképzeli.
- POUR HOMME -
... a mi szlogenünk.

Kedves Vendégeink!
Hiányoztok! Lassan, de biztosan Szalonunk is megnyitja újra kapuit!

2020. május 12.-től szeretettel várunk minden kedves vendégünket egyenlőre csak „csökkentett üzemmódban”, melyet majd folyamatosan bővítünk, ahogy a járvány alakulása engedi!

A szabályozásoknak megfelelően kérjük látogatásodkor viselj maszkot, a többi fertőtlenítő eszköz mint eddig is, rendelkezésre áll!


Bejelentkezés a +36 30 691 4642 –es telefonszámon, vagy a masculin@masculin.hu email címen lehetséges.

MASCULIN Team
#vigyazzunkegymasra


FacebookInstagram